rini vidi vici @ trash

Icon

all garbage on my desk… arggghhhhhh…

About This Blog


Another blog of mine, where I can put away all chaos from my desk. :))

I use this primarily for backing up my work. I’ve been through a nightmare of writers… loosing all archieves because of harddisk crash (twice! arrrggghhhhhh… so idiot!)

Sometimes I save my notes that can’t be publish on the media. You know… limitation of characters, pages and issues.

The final printed version can be found on InfoKomputer Magazine and Sinyal Tabloid.

You may visit this too:
http://rinitintin.wordpress.com/

5 Responses

  1. ghun says:

    aku punya k-touch A615 memang masalah di chargernya tapi aku coba pake charger dudukan hasilnya lumayan to batreinya tahan sampai 2 har

  2. LieZMaya says:

    makasih banget buat infonya mas, eh boleh minta YM apa mailnya ndak? aku mo nanya2 nich😀

  3. florenzia says:

    aku mau nanya2 dan mau tentang Phone D-One D388 (GSM-CDMA) dan DM189 (GSM-CDMA) mengenai harga, gambar tentang phone nya dan ke unggulannya boleh gak??????
    ayo dong bantuin aku untuk mencari beritanya ya.
    terima kasih

  4. sunarto says:

    Bantuin aku donk!!!!…. Aku punya hp merk D-One tipe DM289 tapi mo aku pake internetan gak bisa karena driver modemnya gak ada
    bantuin aku ya nyari driver modemnya.
    Thank’s

  5. si gaptek says:

    Nice blog, update terus ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Stats Blog

  • 41,507 hits

Archives

%d bloggers like this: